Procedure for udarbejdelse af sundhedsprofil

 1. Du modtager et password og en adgangskode af sekretæren så du på Cardion.dk kan logge på ”start sundhedsprofil” og ”min side”.
 2. Du logger selv på Cardion.dk og udfylder din brugerprofil.
  Hvis du selv vil kunne tilgå din sundhedsprofil på et senere tidspunkt, udfyld da med din mail adr. Du vil få tilsendt en adgangskode i din indbakke til login på brugersiderne og til din sundhedsprofil.
  Hvis du vælger at oprette dig uden mail, vær da opmærksom på, at det kun er din testleder, der kan tilgå din sundhedsprofil og at du skal rette henvendelse hertil for at få et udprint.
 3. Herefter udfylder du så mange spørgsmål som muligt inden testdagen med fysioterapeuten.
 4. Der aftales tid med en fysioterapeut og testene gennemføres.
 5. På testdagen måles: vægt, blodtryk, taljemål, fedtprocent og kondital.
 6. Ved blodtrykstesten bliver det systoliske  og det diastoliske blodtryk målt. Du hviler dig i nogle minutter inden testen går i gang, hvorefter blodtrykket måles af 3 omgange.
 7. Efterfølgende bliver taljemål, vægt og fedtprocent målt og dit BMI bliver noteret.
 8. Derefter er det tid til konditallet, der måles på en kondicykel.
 9. Når alle de fysiske tests er afsluttet logger du på ”min side” og sundhedsprofilen færdiggøres. Dette kan gøres på et af klinikkens pc ´ere, hvorfra den færdige profil kan udskrives.
 10. Du kan nu gennemgå din sundhedsprofil med fysioterapeuten. Både fysioterapeuten og selve sundhedsprofilen hjælper dig med at fortolke resultaterne.
 11. Efter 3 – 6 måneder kan man udarbejde en ny sundhedsprofil, med henblik på at vurdere dine livsstilsændringer / tiltag. Hvad havde de af effekt? Og hvad havde ikke? Dette er inklusiv i prisen.