Sundhedsprofil

Sundhedscentrets Fysioterapi og Træningscenter tilbyder Cardion – din personlige sundhedsprofil.

Sundhedsprofilen er et internetbaseret personligt testsystem som med et overskueligt sundhedshjul, viser din sundhedstilstand på 18 sundhedsparametre.  Alle parametre er bygget på de nyeste anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, WHO m.fl.

Målepunkterne er blandt andet: kondition, kolesterol, blodtryk, blodsukker, søvn, kost, smerter, trivsel og motionsvaner.   På følgende link gennemgås alle profilens parametre, så du kan se hvad de enkelte punkter indebærer.
Cardion, mere sundhed.

Tilsammen giver det et overblik over din helbredstilstand og et meget præcist billede af dine stærke sider og hvilke områder, der har behov for en ekstra indsats.

 

Hvem har glæde af en sundhedsprofil?

Alle kan have glæde af at få lavet et sundhedstjek. Hele sundhedsprofilen vil hjælpe dig til at præcisere en indsats angående din sundhed. For at måle effekten af en sundhedsindsats er det nødvendigt at kende udgangspunktet. Vi anbefaler derfor, at man får lavet en start- og sluttest gerne med 3 – 6 måneders mellemrum.

Du køber et LOG-IN hos os i klinikken, og besvarer og udfylder de fleste parametre hjemme hos dig selv. Dit Sundhedshjul med dine personlige værdier, kan du selv printe, og du kan tilgå profilen løbende gennem din personlige kode. Se hele proceduren her: Udarbejdelse af sundhedsprofil

 

Pris for personligt LOGIN: kr. 299,-

Inklusiv i prisen er hjælp af en fysioterapeut til de værdier du formodes ikke at kende, samt en gennemgang af den samlede profil. Kolesteroltal og blodsukker kan medtages i testen, hvis man har dem fra lægen.

 

Ring på 86343888 for at aftale testtidspunkt og for at høre nærmere.

træningsbillede google
Apple
vejning
sundhedsprofil